Bemutatkozás

"A tapasztalatból fakadó segítség a leghitelesebb "

" Ha olyat készülsz tenni, ami másnak rossz, ne tedd! Ha megtetted, tedd jóvá! Ha olyat tettek veled, ami neked rossz, bocsáss meg! Segíts nekik, hogy jóvá tehessék. "

"Közös célunk és érdekünk, hogy mindenkiből jobb és jobb ember váljék. "

" Aki keresi a válaszokat, az előbb-utóbb rájuk talál. Bárki bármely pillanatban felébredhet. Hiszem, hogy így van. "

" Gondold meg magad. Változtass a véleményeden. Miért ne? Hisz ma okosabb vagy, mint tegnap voltál. "

" Nem kell keresni az utat. Már réges-régen rajta vagy. Születésed pillanatától. Találd meg végre a feladatod. Amiért születtél. Ami naggyá tesz. Legyen az bármi, ha másokat emel és segít, az az út maga a csoda."

" Mindent meg lehet tanulni. A jóságot is. "

" Senki kérésének ne engedj, ha olyat kér tőled, amivel másoknak ártanál. "

" Ha nem tetszik amit kívül látsz muszáj lesz belül változni. A kettő elválaszthatatlan. "

" Próbálj meg szembenézni önmagaddal, jobban jársz, mintha más szembesít veled. "

" Sorsodban az események létrejönnek feladatod szerint. Döntsd el melyik köntösben szeretnéd megvalósítani. "

" Higgy másokban, küzdj másokért, gondoskodj másokról. Hidd el, ők majd törődnek veled, és eléred a boldogságot. "

Asztrológiát a kiváló, és kiemelkedő asztrológusnál, Takács Tibornál tanultam a Metamorfózis asztrológiai iskolában. A tanulmányaim gyökeres és radikális változást hoztak az életemben, amelyért a mai napig nagyon hálás vagyok.

Nagyon sok kiváló asztrológus, asztrozófus, karma asztrológus, pszichológus és tanító inspirál. Hosszú ideje követem Kalo Jenő, Kiss József Zsolt, Kaló Rita, Paksi Zoltán, Szántó Brigitta, Dr. Daubner Béla, Dr. Bistey Zsuzsa, Egedi-Kovács Melinda munkásságát. De be kell valljam, a legnagyobb Tanítóm maga a Sors, az Univerzum, a Teremtő, vagy hívjuk bárhogyan is.

Születési képletem alapján hitemet - az őstudást, a magasabb rendűt - előző életemből hoztam. Asztrológiai tudásomat már nem ebben az életemben kezdtem pallérozni. Legfőbb erősségem az intuícióm és a hitem. Ennek alapja a hiteles, alapos és részletes tanítás, amit Takács Tibortól kaptam. Az Univerzummal való szoros kapcsolatom segít abban, hogy segíthessek. Az Univerzum "üzeneteit", egyetemes igazságait közvetítem az asztrológia, a szimbólumok és az analogikus gondolkodás segítségével. Hiszen az Univerzum a hiteles közvetítője a tradicionális elveknek és a természet ősi törvényeinek.

Munkám során emberekkel foglalkoztam évtizedekig, így nagyon sok emberi Sorsot ismerhettem meg. A saját Sorsomban olyan drasztikus traumákat és betegségeket szenvedtem el, hogy mindenképpen választ akartam kapni a kérdéseimre. Ezt kellett beillesztenem egy tudásanyagba, megtalálni az összefüggéseket és fordítani saját Sorsom kerekén.

Saját életem példáján keresztül bizonyságot tudok adni arra, hogy meg lehet fordítani a Sors kerekét. Lehet változtatni az analógiákon, így jutva el más szintekre a megélésben. Hiszem, hogy az életünket tudatosan és boldogan élhetjük. Nem kell megváltani a világot, csak önmagunkat. Apró lépéseket megtéve menni arra, amerre az Élet vinni kíván bennünket.

Ezt a tudást szeretném továbbadni, amely hatalmas segítséget jelentett saját életemben, és remélhetőleg mások javát is tudom szolgálni általa.

Az asztrológia mellett régóta foglalkozom Ayurvédikus gyógyászattal és gyógynövényes gyógyítással. Az egészséges táplálkozás és a mozgás nagyon fontos számomra, ezért aktív jóga gyakorló vagyok.

Online asztrológiai konzultációkat tartok, mert az a tapasztalatom, hogy a hozzám fordulók sokkal oldottabban tudnak így beszélgetni velem. Felismertetem velük, hogy van egyéni-, családi-, közösségi-, kollektív feladatunk, és vágyainkat kell a feladat irányába terelni. Elfogadni azt, ami feladatként ebben az életben rendeltetett. A jóslásoktól tartózkodom, mert az asztrológia célja nem ez.

A honlapom a Csillagmessenger nevet kapta. Nem véletlenül, hiszen úgy vélem, hogy a jó asztrológusnak az intuíciója segítségével "le kell csatornáznia" az Égi üzeneteket. Azokat a saját belső hangján keresztül közvetítenie kell a kérdezőnek. Vagyis egyszerre működtetni a racionális és az intuitív elmét. Sokszor maguk a feltett kérdések már mutatják, hol vannak elakadások, problémák az ügyfelek életében, hol nem élik a feladatukat.  

Vincent Sinope / DJ és producer / Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el